Download for: Woro Widowati Ft. Bintang Fortuna - Madiun Ngawi

Artist : Woro Widowati Ft. Bintang Fortuna - Madiun Ngawi
Title : MUARA BINTANG
Duration : 06:09
View : 19.7K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Woro Widowati Ft. Bintang Fortuna - Madiun Ngawi

erminal madiun ngawi kenanganku

Ora bakalan aku ngelalekke

Mbiyen aku nduwe pacar anake pak tukiran

Bakul pecel ono ning pinggir prapatan


Terminal madiun ngawi nggen dolanku

Ora bakalan aku ngelalekke

Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku

Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu


Yen aku kangen

Kangen karo sliramu

Tak sawang-sawang

Fotomu ning dompetku


Yen aku kangen

Kangen karo sliramu

Tak elus-elus

Fotomu ning dompetku


Opo kowe ra kroso

Tak batin saben dino

Ra bakal ilang

Fotomu ning dompetku


Opo kowe ra kroso

Tak batin saben dino

Ra bakal ilang

Jenengmu ning atiku


Terminal madiun ngawi nggen dolanku

Ora bakalan aku ngelalekke

Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku

Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu


Yen aku kangen

Kangen karo sliramu

Tak sawang-sawang

Fotomu ning dompetku


Yen aku kangen

Kangen karo sliramu

Tak elus-elus

Fotomu ning dompetku


Opo kowe ra kroso

Tak batin saben dino

Ra bakal ilang

Fotomu ning dompetku


Opo kowe ra kroso

Tak batin saben dino

Ra bakal ilang

Jenengmu ning atiku

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Justy Aldrin - Natal Kali Ini Berat

Nella Kharisma - Mulut Sales

Vita Alvia - Salah Pilih

Tipe-X - Cuma Main-Main

Syahiba Saufa - Dusta Cinta

Home