Download for: Vicky Prasetyo - Gede Roso

Artist : Vicky Prasetyo - Gede Roso
Title : RC Music
Duration : 04:52
View : 12.7K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Vicky Prasetyo - Gede Roso

Kudu piye maneh anggonku mbuktikke?

Tresno iki tulus ra mung nggo dolanan

Wis tak perjuangke nganti bingung kudu piye

Pengenku mung siji nyenengke atimu


Opo kurang percoyo? Opo kurang bukti?

Kabeh wis tak lakoni, kudune kowe ngerteni

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu

Yo mung ono kowe ning atiku


Nanging loro yen roso sayangku mbok sio-sio

Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Kudu piye maneh anggonku mbuktikke?

Tresno iki tulus ra mung nggo dolanan


Wis tak perjuangke nganti bingung kudu piye

Pengenku mung siji nyenengke atimu

Opo kurang percoyo? Opo kurang bukti?

Kabeh wis tak lakoni, kudune kowe ngerteni


Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu

Yo mung ono kowe ning atiku

Nanging loro yen roso sayangku mbok sio-sio

Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Home