Download for: Duo Ageng Ft Ageng Music - Kepaling

Artist : Duo Ageng Ft Ageng Music - Kepaling
Title : Ageng Music
Duration : 06:32
View : 92.9K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Duo Ageng Ft Ageng Music - Kepaling

kadung riko ngerti tuluse welas

hang ono ring dasar ati iki

sing kiro riko tego ngelarani

natoni hang koyo gedigi


nyejo riko pujar taline welas

hang seru singset isun bundeli

semembur riko buang sio sio

mung mergo ngerih welas hang liyo


welas isun kepaling paling

mlebu metu dalan buntu sun sing iling

arep maju ati wis kadung tatu

arep mundur isun wis kadung ancur


welas isun kepaling paling

mlebu metu dalam buntu sun sing iling

arep maju ati wis kadung tatu

arep mundur isun wis kadung ancur

kepaling welas isun, kepaling atinisun


kadung riko ngerti tuluse welas

hang ono ring dasar ati iki

sing kiro riko tego ngelarani

natoni hang koyo gedigi


nyejo riko pujar taline welas

hang seru singset isun bundeli

semembur riko buang sio sio

mung mergo ngerih welas hang liyo


welas isun kepaling paling

mlebu metu dalan buntu sun sing iling

arep maju ati wis kadung tatu

arep mundur isun wis kadung ancur


welas isun kepaling paling

mlebu metu dalam buntu sun sing iling

arep maju ati wis kadung tatu

arep mundur isun wis kadung ancur

kepaling welas isun, kepaling atinisun

Home